Épületfólia

Ablakfólia, épületfólia.

Ezen összefoglalón túl, az almenüpontokban további részletes információkat talál.
Az üvegfóliáról menüpontban olvasható általános előnyökön túl az épületek üvegfelületeinek fóliázásában további lehetőségek rejlenek.
A LLumar síküveg fóliák a már beépített üvegre vagy ablakra is felszerelhetőek, ezzel egyszerű és gazdaságos megoldást biztosítva a hagyományos üveg problémáira.
Az itt felsorolt fóliatípusok mindegyike az ipar legerősebb és legtartósabb karcmentesített rétegével van ellátva, hogy üvegeit a hagyományos módszerekkel tisztíthassa a fólia sérülése nélkül. Továbbá minden ablakfólia UV szűrő réteggel ellátott az UV sugarak akár 99,9%-os kiszűrésének érdekében, így jelentősen csökkentve a fakulás veszélyét az üvegen keresztül. A fóliák gyártása és forgalmazása a szigorú , ISO 9001 szabványok szerint folyik.
Nem tükröző fóliák:
A színezett, a fényt közepesen, avagy teljes mértékben visszaverő fóliák új stílust kölcsönözhetnek egy elöregedett, divatjamúlt épületnek. Mindez megvalósítható egy új üvegburkolási munka költségeinek töredékéért,és anélkül, hogy a felújítási munka idejére az épületből ki kellene költöztetni az ott lakókat. A nem tükröző fóliák gyakran az idősebb épületek hő, és fényvédelmére szolgálnak, mivel ezek nem kölcsönöznek tükrös kinézetet az épületnek.
Tükröző fóliák:
A nap ellen védő tükröző fóliák kiszűrik a nap káros hőhatását és vakító sugarait,beengedik azonban a fényt és a világosságot. Mindezzel hűvösebbé teszik épületeinket és jobb munkára serkentik az ott dolgozókat. A tükröző fólia segítségével általában lényegesen csökkenthető a szobák belső hőmérséklete, a napsugárzás vakító hatásának kizárása nagyban hozzájárulhat a "Képernyős berendezésekre vonatkozó európai (EK) direktíva" teljesítéséhez. A LLumar tükröző fóliákat olyan különleges eljárással állították elő, mellyel biztosítható, hogy sem a fóliák külső megjelenésében, sem pedig a teljesítményükben ne mutatkozzon minőségi romlásra utaló jel az évek során.
Dekorfóliák:
A dekoratív fóliák stílusos és hatásos betekintés védelmet, valamit a vakító fény csökkenését eredményezik bármilyen síküveg felületen. A matt fóliák kiemelik az üveg szépségét és tetszetős hatást biztosítanak. A dekor fóliák a külső fényt áteresztik, ugyanakkor megóvnak a kíváncsi tekintetektől, így kiválóan alkalmazhatóak irodai térelválasztásra, éttermekre vagy kirakatokra. A matt fólia alkalmazása szükségtelenné teszi a roló használatát.

Még több kép: