Graffiti fólia

Graffiti fóliák:

A graffiti fóliák megvédik az üvegfelületeket a rongálástól, így csökkentve a rongálás okozta veszteségeket.

A LLumar Graffiti Fóliák azzal a céllal lettek kifejlesztve, hogy üveg és más felületeket védjenek meg a véletlen vagy szándékos rongálásoktól így csökkentik a rongálás okozta üvegcsere költségeit. A graffiti fóliák bármely sík és sima felületre felszerelhetők, ahol az anyag megengedi a felhasználást. Például a márvány felületen felhasználható, de pórusos felületekre, mint például a tégla nem lehetséges a felszerelés.
A fólia egy láthatatlan akadályt képez a támadó és az üveg között. Fóliánk karcmentes rétege, független tesztek által bizonyítottan, a legellenállóbb az iparban, így amikor a támadó megkarcolja a bevont felületet, az ugyanolyan érzetet ad, mintha az üveget karcolta volna meg. A rongálás után a fólia eltávolítható a felületről mindenféle károsodás nélkül. A számos szálloda, üzlet és egyéb intézmény mellett, melyek üvegfelületei folyamatosan graffiti veszélynek vannak kitéve, jelenleg számos európai városi személyszállítási és vasúttársaság is használja a LLumar graffiti fóliákat a rongálások okozta károk csökkentésére.
Egyes társaságok, mint például a Deutsche Bahn német vasúti társaság, kizárólag LLumar grafiti fóliával ellátott szerelvényeket enged forgalomba.
A graffiti fóliák továbbá védelmet nyújtanak az üvegtörés okozta károk és lopás ellen is. Erről bővebb információt a biztonsági fóliák oldalán talál.
Fóliáink előnye, hogy nem kizárólag a beltéri felületeken felhasználhatóak, mivel egyes anyagaink külön kültérre kifejlesztett karcálló réteggel vannak ellátva, melyek ellenállóbbak az időjárás viszontagságai és az UV sugarak ellen.