Szolgáltatások

Szolgáltatásaink:


- Autófóliázás

A LLumar autófóliánk nemcsak egyedi designt képviselnek hanem komfortossá biztonságossá és egészségmegőrző tulajdonsággal rendelkeznek.Azok akik sokat vezetnek nagyobb a bőrrák kialakulásának az esélye a testük bal oldalán,így különösen ajánljuk az UV védő fóliát amely nem csak az UVA-t hanem az UVB sugarak ellen is 99%-ban megvédenek.

Amit mi tudunk nyújtani egy bontás nélküli professzionális fóliázást plasztik kártyás műbizonylattal. Elhozza az autóját amit itt kényelmes körülmények között megvárhat,de ha mégis elszeretne addig menni ingyenes transzfer szolgáltatást biztosítunk.

-Karosszériavédelem

Láthatatlan védelem!

Öngyógyító színtelen Platinum PPF karosszériavédő fólia megvédi autóját a felveredő kavicsoktól,kövektől bogaraktól mindentől ami kárt okozhat a féltet autónktól.

- Épületfólia

Hő-fény -UV védő fóliázás

Ne engedjük be a meleget az UV sugarakat,ne kapcsoljuk a klímát maximumra! 

Biztonsági,betörésvédő fólia

A biztonságosabb ablaküvegért!

Azt tudjuk az üveg ha törik sérülést okoz,viszont ha LLumar biztonsági fóliával van ellátva az üvegünk megelőzzük ezeket a problémákat gyermekeink védelmét.

Másodlagos funkció betörést késleltető mechanikai védelem,amely megvédi otthonunkat,üzletünket sőt irodáinkat az illetéktelenek előtt. 

Dekor fólia

Esztétikus,kreatív,design!

Egy jó dekor fóliával igazán új egy izgalmas üveget kapunk a megunt unalmas víztiszta üvegfelületre.

Csak a képzelet szab határt!

Továbbá árnyékolástechnikai kivitelezéssel is próbálunk ügyfeleink segítségére lenni.

Köszönjük,hogy megtisztelt bennünket!

Keressen minket bizalommal!

Ha bármiben tudunk segíteni, kérje ingyenes tanácsadásunkat.

Köszönjük.