UV-védő fólia

Az üvegfólia UV szűrő szerepe.

"A bőrrák elleni védekezés nem gyerekjáték."
A családi kirándulások igen veszélyesek lehetnek 99,9%-os UV védelem nélkül.
A hagyományos elővigyázatosság mellett megóvhatja önmagát és családját azoktól a veszélyektől, amelyet a túlzott napsütés okoz. Az orvosok is felhívják figyelmünket arra a tényre, hogy a napról érkező ultraviola sugarak váratlanul az ózonréteg szűrő hatásának csökkenése révén olyan megbetegedéseket okoznak, mint például a bőrrák, a bőr idő előtti öregedése vagy egyéb olyan jellegű tünetet, mely csak az ember idős korára fejlődik ki. Az tény, hogy a különböző fajta rákos megbetegedések közül a bőrrák az, amely a leggyakoribb és a leggyorsabb ütemben növekszik az eseteinek száma.
Engedjük be a napfényt. Tartsuk kint az ártalmas sugárzás 99,9%-át.
Bár a hagyományos autóüvegek is biztosítanak bizonyos fokú védelmet, ez kifejezetten a bőr barnulásáért felelős UVB sugarak kiszűrésére terjed ki, azonban a mélyre hatoló UVA sugarakat nem képesek hatástalanítani. Az egyéb típusú fóliák használata is alkalmas ezen szerep betöltésére, de azok számára, akik szinte láthatatlan módon kívánnak maximális UV védelmet elérni, az LLumár a megfelelő választás. Mostantól a gyerekektől a felnőttekig mindenki élvezheti a legmagasabb fokú védelmet a nap káros hatásaival szemben: a LLumar fólia a legtökéletesebb, autóra használható termék a piacon.

Példátlan 99,9%-os UV védelem.

A fólia egy hatalmas előrelépés a nap elleni védekezésben és a fólia ipar területén. E termék könnyed, vékony mivolta miatt szinte láthatatlan, mégis teljes mértékben állítható, hogy a legjobb hatásfokkal bíró fólia, ami csak létezik. Ezzel a termékkel megóvhatja utasait és önmagát a nap káros sugarainak 99,9%-val szemben. Független tesztek alapján a LLumar fóliák a legmagasabb 80 faktoros UV védelmi besorolást kapták! A fólia szinte minden káros sugárzást kiszűr, mely fő okozója például a bőrráknak és egyéb idős kori betegségeknek.
Gyakorlatilag láthatatlan.
Azáltal, hogy a fólia majdnem teljesen láthatatlan, kitűnő átláthatóságot biztosít mind éjjel, mind nappal. Továbbá magas fokú átláthatósága miatt az  megfelel az autófóliázásra vonatkozó előírásoknak is.
EASTMAN eladásából származó bevételek egy része alapítványok számára kerül felajánlásra a bőrrák további kutatásának elősegítése érdekében.


Biztonsági szempontok.
A fólia nagyban hozzájárul az ön és utasai biztonságához közvetett módon is, mint például meggátolja a biztonsági övek és gyermeküléseket csatoló szíjak a nap káros hatására visszavezethető tönkremenetelét. Ezen kívül, a nap káros hatásai elleni védelem biztosítása mellett segít egyben tartani a szilánkosra tört ablakot, így megoldást kínálva a lerepülő szilánkok által okozott sérülések ellen.

Biztosítson a családja számára menedéket a nap káros hatásai ellen továbbá növelje az ebből adódó komfort és biztonságérzetet.