Üvegfólia

Az üvegfóliáról.


Bármilyen nagy méretű üvegszerkezetet alkalmazhat az általában ezzel együtt járó magas hőmérséklet és energia-költségek nélkül.
Manapság egyre kedveltebbé válnak azok az épületek melyek a nagy üvegfelületek alkalmazásának köszönhetően nem zárják le a belső teret, így a természet szépségét egész nap élvezhetjük.
Amilyen megnyerők napjaink nyitott otthonai és irodái, ugyanannyi problémát is okoznak a szabadság érzetet adó nagy üvegfelületek a tulajdonosok és az alkalmazottak számára. Ezen mellékhatások közé tartozik például a vakító fény, a megnövekvő hőmérséklet, a szintén emelkedő energia-költségek, vagy akár az is, hogy a bútorok berendezési tárgyak vagy szőnyegek hamarabb fakulnak ki.
Mielőtt lemondana a nagyobb üvegfelületekről vagy más megoldást választana, fontolja meg a síküveg-fóliával ellátott üveg felhasználásának lehetőségét. A Basa Üvegfólia a LLumar termékeit használja, mely a síküveg-fólia ipar vezető márkája, és komplett termékskálát kínál, amely által az ablakok nem okoznak problémát nagy felületek esetén sem, megnövelve a belső komfortot és emellett csökkentve a költségeket is.
A LLumar síküveg fóliák mindazon pozitívummal rendelkeznek amit más esetben csak drága üvegszerkezetek nyújthatnak, ezen felül utólagos felszerelés közben nem zavarják a megszokott életmenetet.Minden típusú üvegszerkezetre létezik megfelelő LLumar termék, a thermo szerkezetet is beleértve.
Mi is a síküveg-fólia?
Egy magas teljesítménnyel bíró poliészter fólia, ami közvetlenül az üvegre kerül felszerelésre.
A LLumar síküveg-fóliák különböző fémszórt, alumíniumszórt, UV kezelt és kémiailag színezett poliészter rétegek különleges ragasztóval összelaminált kombinációja, ellenálló karcmentes réteggel ellátva, amelyek bármilyen üvegfelületen betörés-, hő-, betekintés-, UV - és fényvédelmet nyújtanak. Síküveg-fóliáink léteznek víztiszta, színezett, reflektív, és nem reflektív verziókban vagy akár mintázott változatokban design célokra, belső és különleges esetekben külső felhasználásra egyaránt.
A mikro-vékony síküveg-fólia ablakokon vagy ajtókon történő alkalmazásával számtalan probléma kiküszöbölhető. A választott anyag függvényében a LLumar síküveg-fóliák 12%-tól 93%-ig szűrik ki a beérkező fényt, akár 83%-ban visszaverik a napenergiát, továbbá akár 99,9%-os UV védelmet biztosítanak a berendezési tárgyak megóvásának érdekében.
Ezért választja egyre több építész és designer a LLumar síküveg-fóliákat projektjeiben.
Biztonsági fóliák.
Érdemes néhány szót külön ejteni a síküveg fóliák biztonságtechnikai szerepéről.
Az ablaküveg belső oldalára erősített LLumar biztonsági fólia megnöveli az üveg szilárdságát és a még törött ablaküvegeket is képesek helyükön tartani, megóvva ezzel életünket, testi épségünket. Így tehát védi otthonaink biztonságát, elriasztja a nem kívánt látogatókat és csökkentheti egy esetleges elemi csapás okozta kárunkat. A fólia javít a már meglevő síküveg minőségén, és megfelel az összes európai és hazai egészségügyi és biztonsági előírásoknak. Még a megrepedt üveget is képes összetartani.
A Basa üvegfólia által használt biztonsági fóliák minden lehetséges és szükséges minősítéssel rendelkeznek a technológiára vonatkozó legmagasabb szinten. (ANSI, IBS, DIN, EN, MABISZ)
A biztonsági fóliák az autójában hagyott értékeit is megóvhatják. Az ehhez kapcsolódó videókat az Autófólia menüpont alatt találja.