Autófólia


Autófólia, autó üveg fóliázás, biztonság önnek !


A autófóliák mind Önt mind autóját megvédik a nap káros hatásaitól.
A LLumar autó fóliák fejlesztésénél fő figyelmet kapott, hogy autója szépségének kiemelése mellett az Ön védelmét is szolgálják. Ezek a fóliák kiszűrik a nap káros hőhatásait, és vakító sugarait, beengedik azonban a fényt, hogy tisztább, komfortosabb kilátást nyújtsanak.
Biztonsági fóliák léteznek autókra is. A biztonsági fólia az üveg belső felületére kerül felszerelésre, így egyben tartva a szilánkosra tört üveget, csökkentve a személyi sérülés veszélyét, és távol tartja a tolvajokat.
Az összes autófólia az ipar legerősebb, és legtartósabb karcmentesített rétegével van ellátva, az ablakok mozgatása közbeni karcolódások elkerülése végett. Minden fólia rendelkezik UV szűrő réteggel, az UV sugarak akár 99,9%-os kiszűrésének érdekében, így jelentősen csökkentve a kifakulás veszélyét az autó belsejében, illetve az UV által okozott bőrbetegségek kialakulásának esélyét.
A telepíthetőség jogi szabályozása:
A fóliák telepíthetőségét jogszabályban korlátozzák, melynek értelmében az első szélvédőnek minimum 75% fényt kell átengednie, az első oldalablakoknak 70%-ot, a többi üvegfelület, tetszés szerint fóliázható. A Gazdasági és közlekedési miniszter 84 / 2005. (X.11.) GKM rendeletének 3. § -a szerint személygépkocsik esetén nem csak a hátsó oldalsó ablakok, hanem a hátsó szélvédő is bármilyen sötétségű fóliával jogszerűen ellátható, amennyiben a fólia magyarországi minősítéssel (H engedély) rendelkezik, valamit a gépkocsi mind a két oldalról tükörrel van ellátva.
A Basa üvegfóliánál kapható fóliák rendelkeznek a Gépjármű Felügyelet minősítésével.
A fóliák telepítését követően ügyfeleink sorszámozott plasztikkártyás műbizonylatot kapnak, a engedélyszámot speciális poliészter öntapadós formában illesztjük az üveg és a fólia közé.

Még több kép: